Een simpele of uitgebreide website of webshop nodig ?

Met Lucien Computers kunt u alle kanten op hoe gecompliceerd uw wensen ook zijn, de expertise is aanwezig.

Een website kan in WordPress of Joomla voor u gemaakt worden helemaal naar u wensen of eisen.

Wilt u meer informatie, vul dan het onderstaande contactformulier in.

                                                                  ONZE SERVICES

Webdesign

Een goede website, klaar voor de komende jaren. Geschikt voor mobiel en aansluitend op uw wensen. Met vooraf heldere voorwaarden waarbinnen het gerealiseerd gaat worden.

Webshops

Een webshop is niet eenvoudig. Maar wij kijken er niet tegenop. Wij denken net zo hard met u mee, als u nagedacht heeft over een webshop. Wij helpen u bij wat u nog niet wist over webshops 🙂

Onderhoud

Een webshop of een website moet onderhouden worden. Updates, technische issues. Een hack moet voorkomen worden, even wat hulp bij de layout, noem maar op.

SEO Technisch

Vindbaarheid is een lastig maar o zo noodzakelijk technisch project. Wij kunnen u helpen hiermee. Naast het technische deel dat wij voor u doen, kunt u veel zelf doen.

Advies

Wij geven u graag advies. Een kwestie van vertrouwen tussen u en ons. Ons advies is altijd bedoeld om u verder te helpen. Een goed advies is voor u is voor ons een paar stappen verder denken.

Hosting

Betrouwbare hosting is vaak een vanzelfsprekendheid die u als klant moet ervaren. Veel CMS systemen vereisen tegenwoordig hoogwaardige hosting. Wij bieden het u tegen echt scherpe prijzen.